Buď máslo s Bebutter!

Krásný den,

už jste slyšeli o BIO krémech z bambuckého másla zn. Bebutter? Jsou dokonalé, voňavé a všestranné! Řada Bebutter spadá pod firmu Aromatica, od které jsem testovala čistící gely.

Co je na těchto másličkách nejlepší je to, že se pyšní certifikací CPK bio (=certifikovaná přírodní kosmetika), jsou českými výrobky a 100% přírodní!

Bebutter vyrábí 3 druhy bambuckých másel:

  • tuhá BIO  bambucká másla (nejen proti akné a striím)
  • krémy s BIO bambuckým máslem (nejen na suché dlaně )
  • BIO šlehaná bambucká másla pro jemnou pokožku


Já jsem si vybrala na zkoušku z každého druhu jedno BIO bambucké máslo a to:
  • tuhé BIO bambucké máslo natural
  • krém Oves s BIO bambuckým máslem
  • šlehané BIO bambucké máslo grep

Šlehané BIO bambucké máslo grep

Šlehané? To byla první otázka, která mě napadla než jsem ho otevřela! Při otevření jsem byla mile překvapena, protože bylo opravdu našlehané do takové jemné pěny. To jsem ale netušila, co přijde, když si budu chtít trošku másla nabrat. BOŽE!!!To byla úplná ,,pohádka" pro moje ruce! Máslo bylo na dotek jemné a nadýchané jako peřinka! Přirovnala bych konzistenci třeba k našlehané pěně od  cappucina nebo ke šlehačce ve spreji. Pro mě opravdu nepochopitelné! A i když to bude znít možná trošku ,, ujetě", tak miluji ten moment, kdy si máslo nabírám ! :-D To je opravdu pro ruce naprostá pohádka!
Šlehané máslo
Tohle boží grepové máslíčko s březovým extraktem a esenciálními oleji z grepu a jalovce, velmi účinně pečuje nejen o problémové partie s celulitidou, ale o pokožku celého těla! Pokožku zpevňuje, podporuje činnost lymfatického systému a vylučuje tak toxiny z těla.
Konzistence másla
Já se máslem mažu každý den před spaním, takže mizí z kelímku neuvěřitelnou rychlostí! Zprvu jsem se zaměřovala na problémové partie (boky a stehna), ale tohle másličko miluju na tolik, že se jím natírám celá! 
Pokožka je po natření nejen nádherně voňavoučká, ale taky krásně zvláčněná, zjemněná a heboučká jak dětský zadeček! 
Máslo po rozetření
Tohle máslíčko prostě MUSÍTE mít, protože je to naprostá bomba! Na celou nabídku šlehaných máslíček se můžete podívat TADY.
Já osobně se těším, až vyzkouším třeba i další - citrónovou trávu, rakytník s pomerančem, levanduli nebo pro moji babičku a Románka natural😊.

Krém Oves s BIO bambuckým máslem

Tento bylinný krém s BIO bambuckým máslem je vhodný pro každodenní péči o ruce. Obsahuje nejkvalitnější oleje a extrakty. Snadno se roztírá a dodává nejen rukám, ale i obličeji vše potřebné. Díky svojí kvalitě jsou určeny pro všechny typy pleti včetně citlivé nebo problematické.
Tento příjemně voňavoučký krém používám na ruce večer před spaním. Velmi dobře se roztírá, rychle se vstřebává, takže pokožka rukou po něm nezůstává mastná. Ruce jsou po aplikaci hezky vyživené, hydratované a nejsou vysušené.


Kromě tohoto krému najdete v nabídce i levandulový nebo rakytníkový KLIK.


Tuhé BIO bambucké máslo natural

Toto tuhé bambucké máslo je úžasně vyživující a kromě BIO bambuckého másla obsahuje také kokosový olej a čistě přírodní extrakty a vůně. Jsou určeny pro všechny typy pleti a to včetně citlivé nebo problematické. 
Tento zázrak dokáže zmírňovat projevy akné, ekzémů, je vhodný na drobné poranění (oděrky, popáleniny), na okolí jizev nebo na strie či celulitidu.
Miluji tento typ tuhého másla, protože má praktický aplikátor i velikost, tudíž ho můžete nosit stále u sebe v kabelce.
Já tohle tuhé máslo používám na vše, co mě napadne. Na suché rty, na pupínky, na suché lokty, na nehtovou kůžičku a dokonce jsem ho i pomocí vatové tyčinky aplikovala na noc na opar, který se mi přes noc krásně zacelil. Je to skvělý a hlavně účinný pomocník, kterého uvítá celá rodina😊.
Kromě tohoto tuhého másla si můžete vybrat třeba grepové, citrónovou trávu, levanduli nebo rakytník s pomerančem - mrkněte se na nabídku Bebutter TADY.



S produkty Bebutter jsem opravdu spokojená. Co spokojená, nadšená! Určitě mrkněte na jejich webové stránky, kde se dovíte mnohem více. Za tyto úžasná bambucká máslička dám ruku do ohně, protože jsou opravdu účinná, voňavá, všestranná, přírodní a určená pro všechny (dětičky, rodiče, prarodiče).

1 komentář

  1. S tímto krémem zkušenost nemám, ale jestli je v něm bambucké máslo , tak musí být skvělé. To se mi totiž na suchou kůži parádně osvědčilo. Měla jsem problémy se suchými rukami, které mi hodně praskaly a jediné bambucké máslo mi je promastí tak, že už se mi praskliny nedělají.

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři